1. Untitled Document

Indicator on the blink?

Discussion in 'TECH/MECH GENERAL' started by gordoncbrown, Feb 5, 2013.

  1. gordoncbrown

    gordoncbrown Funster

    Joined:
    Oct 2, 2011
    Location:
    Scotland
    Set off on Friday for our first outing of the new year. Lights check etc carried out , alway a bit more vigilant when it's not been used for more than 4 weeks. Everything eas ok. After about 30 miles the indication on the dash when indicating right stopped working. Pulled into a laybye and checked the indicators. all working ok. A few miles further on it started working again, then stopped , then started etc etc. Can anyone shed some light. Intermittent fault but doesn't seem to affect the actual indicators, but when it happens , how do I know the indicators are working?
    Thanks in advance.:Smile:
  2. davejen

    davejen Funster

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Location:
    Scunthorpe, N Lincs
    Can you hear the flasher unit ticking when they are working? to me it sounds like the bulb in the dash is possibly faulty, or making a poor connection, maybe working loose in its holder. You may have to take the dash out.
    Cheers, Dave:thumb:
  3. gordoncbrown

    gordoncbrown Funster

    Joined:
    Oct 2, 2011
    Location:
    Scotland
    Thanks Dave, I was thinking it might be something along those lines but hoping it wasn't. Not looked into it but removing the dash seems a reasonably sized job.:Smile:
  4. aba

    aba Funster

    Joined:
    Oct 27, 2009
    Location:
    yorkshire
    give the hazard switch a wiggle and a couple of presses as this can effect the indicators as its after the indicator switch.

Share This Page